Що відомо про вибухи у Львові: брифінг Козицького (відео)

Що відомо про вибухи у Львові: брифінг Козицького (відео)

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький провів брифінг стосовно ранкових вибухів у Львові.

Головні тези:

  • Наша ППО збила частину ракет ворога, націлених на Львів.
  • Чотири російські ракети влучили по території авіаремонтного заводу. 
  • Жертв немає, відомо про одного пораненого внаслідок вибухів.
  • Працюючих військових об'єктів у Львові станом на зараз немає взагалі.

Нагадаємо, вранці  ворожі ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту. 

За попередніми даними Офційного командування "Захід", було випущено 6 крилатих ракет, ймовірно Х-555, з акваторії  Чорного моря.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували
На цей час Львівський аеропорт не атакували, він посилено охороняється.
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
Loading...
Load next