Рейс Франкфурт-Львів: переваги нового авіамаршруту (відео)

Рейс Франкфурт-Львів: переваги нового авіамаршруту (відео)
Учора у Львівському аеропорті водяною аркою привітали новий регулярний рейс до Франкфурта від німецької компанії Lufthansa.

Літак на 80 місць був абсолютно заповнений, а пасажири відзначають зручність цього сполучення через економію часу.

"Воно зручно там, коли купуєш квиток, то купуєш, щоб менше часу чекати, ось і все. Я завжди через Відень літала. Це перший раз я полетіла через Франкфурт, нормально", - розповіла пасажирка літака.

Раніше ця авіакомпанія організовувала рейси зі Львова до Мюнхена, але через пандемію коронавірусу співпраця призупинилася. Варто зазначити, що аеропорт у Франкфурті один з найбільших у світі й звідти пересадкою можна дістатися у будь-яку точку світу.

"Ми починаємо 3 перельотів на тиждень у Франкфурт і 3 у Відень. А вже з червня ми будемо піднімати кількість перельотів до 10 на тиждень", - зазначила генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Рене Койнзак. 

Якщо ж цей напрямок стане популярнішим, розповідає керівництво Львівського аеропорту, то німецька авіакомпанія буде залучати до перельотів більші літаки. До слова, вартість квитка стартує від 100 євро.

"Це є дуже такий класичний, гарний перевізник тому, що це є пасажири, які є багаті, які бізнесмени. Це ті туристи, які летять в далекі країни. Тобто це для нас дуже великий показник такий гарний, що саме Lufthansa і Франкфурт", - заявила директорка Львівського аеропорту ім. Данила Галицького, Тетяна Романовська.

Зараз у Львівському аеропорті на літній період також очікується відновлення рейсів й на інші напрямки, які скасували через пандемію.

 

Читайте також
До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта
Сьогодні у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького зустріли новий регулярний рейс Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів. Ним прилетіло 79 пасажирів.
У Львові літак здійснив успішну аварійну посадку (фото) У Львові літак здійснив успішну аварійну посадку (фото)
У Львові в суботу, 4 вересня, літак авіакомпанії Wizz Air Airbus A320 рейсом з Кіпру здійснив екстрену посадку.
Під Львовом з колії зійшов вантажний потяг: перекинулось 13 вагонів (відео) Під Львовом з колії зійшов вантажний потяг: перекинулось 13 вагонів (відео)
Відновити рух пасажирських поїздів непарною колією на цій дільниці обіцяють протягом 24 годин. Однак, на щастя, внаслідок масштабної аварії ніхто не постраждав та жодних небезпечних речовин у вагонах не було.
Loading...
Load next