На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)

На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.

Відомо, що аварія трапилась близько 15 години на трасі Н13, яка проходить повз село Оброшине. Наразі правоохоронці проводять розслідування, повідомляє Varta1.

"Траса Н13, одне авто перевернуте", - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці аварії працюють львівські медики, правоохоронці та надзвичайники. Правоохоронці тим часом намагаються встановити усі причини та обставини внаслідок яких трапилось зіткнення автівок.

На трасі зіштовхнулись два автомобілі марки "Mazda" та "Volkswagen", яке й перекинулось внаслідок сильного зіткнення. За попередньою інформацією у ДТП постраждали дві людини. На даний час ділянку дороги, де трапилась аварія довелось перекрити.

 

 

Читайте також
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next