Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)

Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)
З приходом справжньої весни львів’яни згадали про уже добру традицію - прогулянки парком та веселощі в "Містечку атракціонів". Цьогоріч улюблене місце маленьких львів’ян відкрилося буквально за розкладом.

Гірки, машинки, тарзанки та оглядове колесо. В парку культури та відпочинку цими вихідними запрацювало “Містечко атракціонів”. Тож відвідувачів навіть у понеділок вранці достатньо. Дітвора щаслива, а батьки задоволені. Дехто навіть щовихідних приходив перевірити, чи працюють улюблені атракціони. 

“Ми довго пару раз сюди ходили. Але карантин все закрито. А от сьогодні, хоча понеділок, робочий день і все таке, але виділити час для дітей це святе для батьків”, - поділився львів'янин.

“Ми кожної неділі приїжджали подивитися, коли ж вже ці атракціони запрацюють”, - зазначив чоловік.

До слова, ціни на атракціони цьогоріч дещо зросли. Однак такі дії справедливі та обґрунтовані, кажуть працівники "Містечка атракціонів".  

"В нас два попередні роки зовсім не було підвищення, було по 30 гривень. Ну у цьому році 35 гривень, то є копійки порівнюючи з тою інфляцією яка взагалі відбувається в країні. Ну і люди абсолютно не реагують на такі підвищення, абсолютно", - розповів працівник "Містечка атракціонів, Петро.

 “Йдуть, як і йшли. Ніхто не говорив за ціни, що дорого. Продукти, всьо росте. Так що, а в нас теж електроенергія дорожчає, все дорожчає. Ну на 5 гривень, то не дуже і підросли", - поділився  працівник "Містечка атракціонів, Руслан.

Погоджуються з цим і батьки юних відвідувачів. Зізнаються: для радості та щастя власної дитини грошей не шкода.  

“Ясно що це об'єктивність життя. Ну ціни є ціни. Вони всюди ростуть, не тільки у вас. Але в цілому вони прийнятні і ясно, що для дітей то є радість. Скажемо, ми ото кожної неділі місяць приходимо вже і чекаємо, коли відкриється”, - розповів один із відвідувачів парку.

“Ну все росте, ціна на все росте, ну і тут ж люди працюють, потрібно зарплату отримувати. Я думаю, 25 чи 50 грн, це не є великі кошти, піднялося на 5 чи 10 грн - це не важливо”, - додав інший львів'янин. 

Директор Парку культури зауважує, що вартість квитків необхідно було підвищити, щоб хоч якось втриматися на плаву. Адже минулого року, це ледь вдалося. Оскільки запрацювало Містечко атракціонів лише в другій половині літа. 

“На жаль, це не той рівень прибутку, який нам дозволить купувати атракціони нові, але принаймні хоч якийсь мінімальний розвиток ми будем мати. Якісь доріжки, якесь освітлення, смітники. Ми стараємося все що ми заробимо вкладати в розвиток. Бо тут багато роботи, ви самі бачите", - зазначив директор Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, Олександр Молодий.

Нагадаємо, що працює "Містечко атракціонів" за звичним графіком з 11.00 по 20.00 годину.

 

Читайте також
Гарбузове свято на Малоголосківській (відео) Гарбузове свято на Малоголосківській (відео)
У Малоголосківському парку відомий скульптор Антон Лубій навчав дітлахів вирізати гелловінські ліхтарики з гарбузів.
Парк Юрського періоду у Львові: у місті запрацювали "доісторичні" атракціони (відео) Парк Юрського періоду у Львові: у місті запрацювали "доісторичні" атракціони (відео)
Для юних львів’ян запрацювала нова атракція - парк, де дітлахи можуть побачити істот, які жили сотні мільйонів років тому.
Сезон атракціонів розпочався: Парк культури у Львові відкрили для малечі та дорослих (відео) Сезон атракціонів розпочався: Парк культури у Львові відкрили для малечі та дорослих (відео)
Вартість квитка для дітей становить 25 грн. А дорослим доведеться заплатити 30 грн.  
Loading...
Load next