Гарбузове свято на Малоголосківській (відео)

Гарбузове свято на Малоголосківській (відео)
У Малоголосківському парку відомий скульптор Антон Лубій навчав дітлахів вирізати гелловінські ліхтарики з гарбузів.

У Малоголосківському парку відбувся майстер-клас із вирізання святкових гарбузів.

Охочих взяти участь у майстер-класі було настільки багато, що усі гарбузи розібрали за лічені хвилини. До забави долучився п’ятикласник Андрій. Хлопчик зізнається, така атракція йому до вподоби.

Я спершу вирізав шапочку, потім, от зараз прорізаю середину і в кінці буду вирізати очі і рот з зубами, - ділиться Андрій Сорока, учасник майстер-класу.

Декорування гарбуза у родинному колі вважають однією з найголовніших традицій Гелловіну.

Я полюбляю це свято, тому що ми можемо сидіти навколо гарбуза і дивитися страшні історії. Ми малювали грим такий страшний, — розповідає Вероніка Павлишин, учасниця майстер-класу.

Аби зробити так званий ліхтарик Джека потрібно небагато: гарбуз, різці, зубила, стамески та звичайні кухонні ножі.

Найважче що тут є це вирізати серединку. Оце крутити всяке, викидати, прорізати, це дуже важко вдається, а все що намалювати – це просто, — стверджує Ростик Рябенко, учасник майстер-класу.

Таке творче дозвілля сподобалось і батькам дітлахів.

Свято взагалі супер, гарна ідея, чудова погода, ми давно чекали, як тільки побачили інформацію про це свято хотіли попасти і взяти участь, — діляться враженнями Вікторія, Надія та Данило Шкоропад, учасники майстер-класу.

Інтерактив для найменших організували представники компанії «LEV DEVELOPMENT» спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.

Наші гарбузи вони веселі, вони абсолютно не випромінюють якихось страшних потойбічних жахіть. Ми тут розважаємося. Всім весело, всім подобається це робити, люди навіть куштують це на смак, — розповідає Антон Лубій, скульптор.

А вдома учасники майстер-класу зможуть вставити всередину вже задекорованого гарбуза палаючу свічку. Саморобний ліхтарик стане окрасою будь-якого помешкання.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео) Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)
З приходом справжньої весни львів’яни згадали про уже добру традицію - прогулянки парком та веселощі в "Містечку атракціонів". Цьогоріч улюблене місце маленьких львів’ян відкрилося буквально за розкладом.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
Loading...
Load next