Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду

Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.

У Львові суд засудив до 10 років позбавлення волі чоловіка, котрий під час конфлікту жорстоко зарізав лідера гурту "Лесик Band" Олександра Дацюка, про це йдеться у матеріалах судового рішення, яке ухвалив Франківський районний суд.

Обвинувачений Анатолій Токарєв під час судового засідання розповів, що загиблий Олександр "Лесик" Дацюк у день трагедії образив його. Через це він вхопив у руку ніж та двічі підрізав лідера львівського рок-гурту попавши у серце. Після вказаних дій чоловік відразу викинув ніж та втік з місця злочину. Згодом Дацюк від отриманих травм помер у лікарні. 

Підозрюваний у вбивстві музиканта також додав, що розкаюється у вчиненому та просить його покарати за відповідним законодавством. Термін покарання зарахується Токарєву з моменту затримання – 7 квітня 2020 року.

Зокрема під час суду також з'ясувалось, що музикант на момент своєї смерті був у стані алкогольного сп'яніння - у його крові з даних посмертної експертизи виявили 2,12 проміле.

Зрештою дружина Дацюка на засіданні суду зізналась, що дізналась від подруги, що в інтернет-новинах пишуть про смерть її чоловіка. Вона пояснила, що у її чоловіка не було ворогів і він не був конфліктною людиною. Жінка також не змогла пояснити суду, що саме робив її чоловік на вулиці Героїв УПА того дня, де і трапилось вбивство.
 

 

 

 

Читайте також
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР» Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»
Суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації.
Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років
8 років тривав суд у резонансній справі по замаху на вбивство Богдана Копитка. Тоді загинули троє його охоронців, а на лаві підсудних опинилися організатор та виконавці злочину.
Loading...
Load next