Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео)

Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео)
Ольга Ган понад рік бореться із пухлиною середостіння. Допомогти швидше зібрати кошти на лікування можна придбавши щось із творчого доробку жінки.

В межах програми "Роби Добро" ми розповідали вам про львівську вчительку Ольгу Ган, яка вже понад рік бореться з онкологією. Та навіть недуга не зупиняє жінку, аби дарувати іншим свою творчість. Дізнавшись про хворобу, Ольга почала малювати. 8 картин, що увійшли до нової колекції "Едемський сад", жінка демонструвала на своєму першому благодійному вечорі.

"Кожна з них є символічна. І гранати, які свідчать про відродження. І яблука, і картина "Притяжіння", і звичайно ангел, який молиться за добро, за щастя, здійснює мрії і ось такий Адам", - розповіла Ольга Ган.

Творчість Ольги та її жага до життя не могли залишити байдужим. Тож її чарівні картини втілили у листівки, які днями представила Ольга.

"Монашка Якимта, чудова, чарівна дівчина, разом з небайдужими випустили цю серію у листівках. Але вона унікальна тим, що тут не просто картини. Так як я поет, кожна картина має на звороті поезію", - додала Ольгаю

Прийшли підтримати Ольгу Ган її друзі, колеги та учні.

"Вона з дуже великою підтримкою для школярів, для своїх учнів. Коли в мене були складні періоди життя, вона дуже мене підтримувала", - розповіла дівчина. 

"Це моя улюблена вчителька. Я б дуже хотіла, щоб вона пошвидше поверталася до нас", - зізналась учениця Ольги. 

Співорганізаторка благодійної акції Христина розповідає, що планують і надалі влаштовувати такі заходи, аби творчість Ольги допомогла їй одужати.  

"Хто як не Оля має залишитися на цій землі і ще багато всього нам принести? Багато краси в цей світ в вигляді і поезії, і картин таких неймовірних. В Олі чудесна поезія про Львів, ми ще плануємо випустити листівки про Львів", - наголосила співорганізаторка благодійної акції, Христина Кульчицька. 

"Звичайно, це все додає сили, наснаги. Можливо це моя натура, думати про хороше, прекрасне і світле і не звертати уваги на інше", - зізналась Ольга Ган.

Допомогти Ользі можна, придбавши щось із її творчого доробку на Facebook-сторінці "Зірки для Олі"

 

Читайте також
У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих
У Домівці врятованих тварин через негоду замерзають близько 100 псів. Працівники притулку закликають брати хвостатих на перетримку, а також долучитися до збору коштів на облаштування вольєру
Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео) Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)
Про «почуття» до навколишнього світу, людей та улюбленої справи. Художниця Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин. Нові трансформовані твори стали продовженням вже відомої виставки Ірини «Арт-Гранат».
У Львові створили сайт з мистецькими подіями міста У Львові створили сайт з мистецькими подіями міста
Двомовний артгід, створений як для локальної та міжнародної аудиторії шанувальників мистецтва, а також для професіоналів
Loading...
Load next