Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)

Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)
Про «почуття» до навколишнього світу, людей та улюбленої справи. Художниця Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин. Нові трансформовані твори стали продовженням вже відомої виставки Ірини «Арт-Гранат».

Найвідоміша робота художниці - картина під назвою "Гранат". Сама ж жінка стверджує, що ніколи не ставила на неї високих ставок, а в пріоритеті були інші роботи. Проте після бурхливих відгуків людей, які почали асоціювати Ірину саме з цією картиною, художниця почала виділяти її на фоні решти. 

Ірина володіє авторською об'ємною технікою, якою пишуть мало художників: декілька в Америці та Голландії, а на теренах України лише їй одній вдалося опанувати таку складну майстерність. 

Нещодавно Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин, які стали продовженням вже відомої виставки художниці "Арт-Гранат". 

Всі картини – це те, що було у моєму дитинстві та з роками трансформувалося в щось..., - набагато серйозніше, натякає Ірина. 

Художниця прагне приносити людям удачу своїми картинами: про це їй неодноразово повідомляли самі покупці. Також жінка зазначає, що її витвори - це стопроцентне зображення любові. 

Я такий божевільний художник, у хорошому сенсі. Мені подобається дивувати народ, дивувати саму себе. Мені подобається щось нове і подобається дарувати енергетику, коли люди вдячні, побачивши картини, - говорить Ірина. 

Вікторія-директорка арт-галереї у Львові. Познайомилася із творчістю Ірини випадково, побачивши її картини на благодійному заході. Відтоді вже тричі презентувала їх у своїй галереї, а одяг, із зображенням знакового для художниці гранату, одягнула на презентацію.

Ірина не просто найепатажніша, вона дуже яскрава, дуже цікава, і вона одна з найбільш відвідуваних авторів, у наших персональних виставках. Я думаю, що її картини зацікавлюють людей, в першу чергу, своєю енергетикою. Тим, що просто так, повз них ти не пройдеш. Вони зачіпають і ти все одно, відходячи від картини,  обертаєшся і вертаєшся до цих робіт, - зазначила Вікторія

Картини Ірини привертають увагу і зіркових особистостей, додає Вікторія. Серед них – Ольга Сумська, Надія Мейхер та Олег Скрипка, який не пропускає виставок у Львові, і навіть має свою колекцію картин художниці.

Я бачу, що творчість Ірини мені все більше і більше подобається. Вона стає набагато ґрунтовнішою. Раніше було більше епатажу, який мені теж до вподоби, але сьогоднішні роботи вже з перспективою, а їхні кольори - менш епатажні й більш зрілі, - поділився своєю думкою співак Олег Скрипка.

 Додамо, що діятиме виставка «Арт-Гранат. Почуття» у готелі  за  адресою, пр. Свободи, 13 до кінця січня.



Відео: "ПравдаТУТ Львів"

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео) Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео)
У сквері «На Валах» відкрили виставку плакатів українського художника Андрія Єрмоленка та польського графіка Войцєха Коркуця.
Художниця Ірина Третьяк презентувала другу частину серії своїх картин (відео) Художниця Ірина Третьяк презентувала другу частину серії своїх картин (відео)
Яскраві барви, цікава символіка та оригінальний стиль – кожне полотно художниці Ірини Третьяк має особливу енергетику.
Унікальна виставка «Історії сильних духом» про життя людей з інклюзивністю (відео)
У Львові представили унікальну виставку, яка розповідає про життя людей з інвалідністю.
Loading...
Load next