У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих

У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих
У Домівці врятованих тварин через негоду замерзають близько 100 псів. Працівники притулку закликають брати хвостатих на перетримку, а також долучитися до збору коштів на облаштування вольєру

У Домівці врятованих тварин через негоду замерзають близько 100 псів. Частина хвостатих сюди привезли працівники притулку після підриву Каховської ГЕС, інших принесли військові та небайдужі з півдня країни. Поселили нових жильців у вольєрі.

Через низьку температуру вода у вольєрах замерзає. Волонтери роблять усе, щоб собачкам було комфортно, також вирішили використати закордонний досвід, зазначають у Домівці врятованих тварин.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні з обмороженням: у Львові чоловіка напідпитку знайшли непритомним на колії (відео) У лікарні з обмороженням: у Львові чоловіка напідпитку знайшли непритомним на колії (відео)
Першою жертвою зимових морозів став 54-річний чоловік. Його виявили непритомного на колії — чоловік був напідпитку.
Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео) Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео)
Ольга Ган понад рік бореться із пухлиною середостіння. Допомогти швидше зібрати кошти на лікування можна придбавши щось із творчого доробку жінки.
Прихистити у морози: де у Львові відкрили кілька тимчасових пунктів обігріву (відео) Прихистити у морози: де у Львові відкрили кілька тимчасових пунктів обігріву (відео)
У Львові прогнозують зниження температури до -15 градусів, тому у місті відкрили ще 6 тимчасових пунктів обігріву. На цих локаціях люди можуть випити гарячий чай та зігрітися.
Loading...
Load next