У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)

У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)
Служба безпеки України викрила злочинне наркоугруповання на Львівщині, до якого входили декілька працівників поліції.

За даними слідства, заступник начальника відділу разом із підлеглими зберігали, перевозили та продавали особливо небезпечні наркотики та психотропні речовини, повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Зловмисники у місті Львові налагодили реалізацію наркотичних засобів таких, як амфетамін, "Альфа PVP" та героїн. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки. Співробітники Служби безпеки України задокументували декілька фактів збуту "товару" місцевим наркозалежним.

Крім цього, для покращення своїх показників роботи правоохоронці фальсифікували кримінальні провадження та штучно створювали докази обвинувачення для притягнення завідомо невинних до кримінальної відповідальності, – йдеться у повідомленні.

Кваліфікація правопорушень:

  • пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів – ч. 1-3 ст. 307 КК України;
  • притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності ч. 2 ст. 372 КК України;
  • правопорушення вчинені групою осіб за попередньою змовою – ч. 2 ст. 28 КК України.

За місцем роботи та проживання поліцейських проведено обшуки. Наразі вже повідомлено про підозру чотирьом правоохоронцям, один з яких колишній, а двох з них оголошено у розшук.

Досудове розслідування триває, вирішуються питання щодо повідомлення затриманим про підозру, відсторонення їх від посад та обрання запобіжних заходів. Встановлюються інші особи, причетні до такої протиправної діяльності, – йдеться у повідомленні Офісу Генерального прокурора України.

 

Читайте також
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео) Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео)
У чоловіка знайшли майже кілограм «PVP», а ще канабіс та амфетамін. Вартість вилученого за цінами «чорному ринку» - понад 600 тис грн. 
Loading...
Load next