Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео)

Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео)
У чоловіка знайшли майже кілограм «PVP», а ще канабіс та амфетамін. Вартість вилученого за цінами «чорному ринку» - понад 600 тис грн. 

Наркодилера затримали у Львові. Як стало відомо, 31-рчіний чоловік торгував наркотиками і психотропами не тільки на території міста, але й області. Зловмисник розповсюджував заборонені речовини в особливо великих розмірах шляхом закладок.

Під час затримання при ньому знайшли майже кілограм психотропу «PVP». А під час обшуків у помешканні львів’янина правоохоронці виявили ще й канабіс, амфетамін та інші речові докази. Усе це скерували на експертизу.

На «чорному ринку» вартість вилученого становить понад 600 тисяч гривень. Зараз наркоторговець перебуває під вартою. Йому загрожує до 8-ми років тюрми

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові поліцейські продавали наркотики (фото) У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)
Служба безпеки України викрила злочинне наркоугруповання на Львівщині, до якого входили декілька працівників поліції.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
Loading...
Load next