На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото)

На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото)
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив поліцейського та двох лісничих.

Як повідомляє у своєму Facebook поліція Львівської області, під час документування факту незаконної вирубки лісу 19-річний мешканець Золочівського району стріляв у правоохоронців та співробітників лісгоспу з мисливської рушниці.

Поліцейський із проникаючим вогнепальним пораненням шиї госпіталізований, лісничі після огляду лікарів відпущені додому.

21 травня, близько 22.40, до поліції надійшло повідомлення від лісничих про те, що в одному з лісових масивів ДП "Бродівський лісгосп" виявлено підводу з колодами. У лісовому масиві неподалік села Лешнів правоохоронці виявили підводу з колодами дерев породи "сосна".

Близько 00.15, під час документування факту незаконної порубки лісу, з протилежного берега річки невідома особа здійснила постріли з невстановленої вогнепальної зброї, поранивши 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих – 34-річного майстра лісу та 49-річного інженера лісового господарства, співробітників Бродівського лісгоспу. Після цього зловмисник втік на мотоциклі, - повідомив співробітник правоохоронних органів.

Невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 19-річний місцевий житель. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також встановлено, що постріли були здійснені з мисливської рушниці

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статті 348 - Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Поліція повідомляє, що наразі загрози життю поранених немає. Досудове розслідування триває.
 

Читайте також
На Львівщині викрили організовану злочинну групу, яка рубала ліс на території заповідника (відео) На Львівщині викрили організовану злочинну групу, яка рубала ліс на території заповідника (відео)
ДБР та поліція викрили посадовців, які під час воєнного стану нищили природні ресурси «Славського лісового господарства» та завдали збитків державі на майже 4 млн грн.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
Двоє чоловіків влаштували стрілянину посеред Львова (Відео) Двоє чоловіків влаштували стрілянину посеред Львова (Відео)
На вулиці Кирила і Мефодія у Львові, вчора ввечері двоє чоловіків відкрили стрілянину. Про подію до поліції заявив очевидець, який й описав зловмисників.
Loading...
Load next