На Львівщині викрили організовану злочинну групу, яка рубала ліс на території заповідника (відео)

На Львівщині викрили організовану злочинну групу, яка рубала ліс на території заповідника (відео)
ДБР та поліція викрили посадовців, які під час воєнного стану нищили природні ресурси «Славського лісового господарства» та завдали збитків державі на майже 4 млн грн.

Рубка лісу на території заповідника: працівники ДБР спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань Нацполіції на Львівщині викрили групу, причетну до нищення природних ресурсів на території Держпідприємства «Славське лісове господарство». Як інформують у відомстві, до схеми причетні 4 працівників підприємства та двоє приватників. Задокументовано щонайменше три факти незаконної масштабної рубки влітку 2022 року. Лише за три місяці знищено 320 ялин, що завдало збитків державі на майже 4 млн грн. Після обробки деревини на пилорамі її продавали підприємствам та приватним особам на Львівщині та Закарпатті. П'ятьом учасникам групи вже повідомили про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Також вирішуються питання про передачу 25 кубометрів вилученої деревини на потреби ЗСУ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото) На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото)
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив поліцейського та двох лісничих.
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
На Стрийщині виявили незаконну рубку 321 насадження На Стрийщині виявили незаконну рубку 321 насадження
На околицях с. Бережниця невідомі вирубали дерева порід вільха і дуб
Loading...
Load next