У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)

У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.

Благоустрій Малоголосківського парку: комунальники «Зеленого Львова» спільно з працівниками управлінської компанії "LEV Development" завершили масштабне розчищення цієї відпочинкової зони у обіцяний термін. Тепер їхнє завдання - підтримувати чистоту й порядок території. Не стали на заваді тутешнім робітникам і негаразди, як-от сезон злив та повалені негодою дерева. Нині ж тут косять траву.

Як ми то почали робити, думаю, де я попав? Боже! Тут пройти не можна було. Страшне, що тут робилось. Я рахую, тут зробили лялю, - розповів працівник ЛКП "Зелений Львів" Мирон Гримак.

Водночас у Малоголосківському парку облаштовують нову зону для дитячих ігор. Вхід до майбутнього майданчика уже охороняють скульптури персонажів з культової серії анімаційних та повнометражних фільмів про трансформерів. Їх виготовив відомий скульптор Антон Лубій.

Та й на цьому представники управлінської компанії "LEV Development" зупинятися не збираються. 

Дуже багато цікавинок у тому парку заплановано. Для дорослих людей району Малоголосківської, Під Голоско, для дітей, фізичного відпочинку. Не будемо усі секрети розкривати, але буде цікаво, дуже цікаво, - зізнався керівник управлінської компанії "LEV Development" Богдан Сороковий.

Таким чином з рясних хащів Малоголосківський парк перетворюється не лише на відпочинкову зону, але й на територію для розвитку місцевих мешканців.

 

Читайте також
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео) Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)
У межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території парку планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків.
Loading...
Load next