Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)

Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.

Оновлення Малоголосківського парку триває. Після Великодніх свят працівники компанії "LEV Development" продовжили збір різноманітного сміття у цій зеленій зоні. 

"Найчастіше ми стикаємося з пляшками, розбитими пляшками, з гілками з пластиком. Трошки є, трошки є. Після свят трохи хватає. Ми його утилізуємо в контейнер або збираємо на кучі, потім приїжджає спецконтейнер й забирає його", - розповів прибиральник, Юрій Різун.

Окрім того в окремі купи збирають сухі гілки, щоб потім їх передробити, а отриманою тирсою засипати стежинки, якими прогулюються місцеві мешканці. Таким чином це – не лише вдале дизайнерське рішення щодо облаштування території парку, а ще й не несе шкоди екології.      

"Сьогодні хочемо підчистити вже повністю все, згрупувати наші гілки для подріблення. Тобто підчистити всю територію так само від таких осколків побитих пляшок, скла. Від колючих проволок, де не де, але місцями видно, шукаємо", - повідомив керівник управлінської компанії "LEV Development", Богдан Сороковий.

За попередніми оцінками, повністю розчистити територію парку від непотребу мають влітку. Але вже з наступного тижня разом з представниками "Зеленого Львова" керівництво управлінської компанії розроблятимуть план щодо створення нових екодоріжок у Малоголосківському парку, а також його подальшого озеленення.

 

Читайте також
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео) Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео)
Зараз працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно із представниками ЛКП "Зелений Львів" ліквідовують аварійні сухі дерева.
Loading...
Load next