Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові

Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.

Перехожі львів'яни помітивши гучне святкування викликали на місце патрульну поліцію, яка склала протокол на ресторан "Park. Art of Rest" про порушення карантину. Однак, Галицький районний суд закрив адміністративне провадження у справі щодо порушення умов карантину та не оштрафував заклад, повідомляє видання Zaxid.net.

Суд визнав протокол поліції із зазначеними порушеннями карантину помилковим. Тим часом адміністраторка ресторану, власниками якого є брати Дубневичі, Олена Есіпенко не визнала своєї провини та попросила суд закрити провадження у цій справі.

Зокрема суддя Галицького суду переглянувши протокол поліції заявила, що у ньому є певні неточності та помилки. Відомо, що згідно із законодавством, поліцейські мали скласти протокол на керівника ресторану, а не адміністраторку. Також у протоколі не вказано, який саме пункт статті про карантин порушила адміністраторка та не вказана її посада. У зв’язку з цим суд вирішив, що провина адміністраторки закладу, Олени Есіпенко не є доведеною.

Зазначимо. що досудове розслідування у цій справі й досі триває. Якщо ж провину керівника закладу все ж таки доведуть, то йому загрожуватиме штраф від 17 до 51 тисячі гривень.

Нагадаємо, що на гучному святкуванні дня народження у закладі "Park. Art of Rest", яке відбулось під час карантину 18 квітня, виступав відомий український співак Андрій Данилко, у своєму сценічному образі Вєрки Сердючки.

Читайте також
Львів'янина в центрі міста оштафували на 17 тисяч за відсутність документів Львів'янина в центрі міста оштафували на 17 тисяч за відсутність документів
Окрім того, чоловік відмовлявся одягати маску в магазині.
У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі У Львові оштрафували водія на 17 тис. грн, якого затримали п’яним за кермом двічі
Він просив у суді не забирати у нього права, оскільки заробляє за допомогою авто.
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
Loading...
Load next