Перемогла у фіналі Росію: львів’янка стала чемпіонкою Європи зі стрільби

Перемогла у фіналі Росію: львів’янка стала чемпіонкою Європи зі стрільби
Також на чемпіонаті Європи виступить ще один львів'янин Олександр Петрів.

На чемпіонаті Європи з кульової стрільби, що триває у хорватському Осієку, українська жіноча команда здобула золото у змаганнях зі стрільби із пневматичного пістолета на 10-метровій дистанції. 

У фіналі українки виявилися влучнішими за росіянок.

У цій дисципліні за Україну змагалась львів’янка Юлія Коростильова, а також Поліна Колеснікова та Олена Костевич. Спортсменки перемогли з рахунком 17-11.

Також на чемпіонаті Європи виступить ще один львів'янин Олександр Петрів.

Читайте також
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Loading...
Load next