Львівські спортсмени організували благодійний турнір, щоб зібрати кошти на автівку для ЗСУ (відео)

Львівські спортсмени організували благодійний турнір, щоб зібрати кошти на автівку для ЗСУ (відео)

Львівські силачі організували у Львові благодійний турнір, де вони мали нагоду продемонструвати свою міць, а також зібрати кошти на автівки для ЗСУ. Офіційно розпочали змагання з державного гімну.

Кожен день, я розумію, що йдуть величезні втрати на фронті, кожен день гинуть люди, гинуть наші хлопці й зараз вкрай важливо, щоб свідомі українці тримали руку на пульсі не здавалися, мені здається якщо буде добре працювати тил, то відповідно буде добре працювати й фронт. Тому ми тут в тилу маємо робити все навіть на такому побутовому рівні забезпечувати наш фронт, щоб він добре міг працювати, - сказала Наталка Карпа, співачка.

Зараз ми збираємо гроші на допомогу ЗСУ на джип, на дрони. Зібралися усі, щоб якось підтримати, щоб щось зробити аби ми скорше виграли й перелами ту москальню. Тут спортсмени, усі хто що може те й вносять у перемогу усі свої сили, що мають. Тут поприїжджали половина з фронту, половина цивільні. Усі зібралися й вирішили дізнатися чого не вистачає нам, щоб зламати хребет москальні, - розповів Олег «Динаміт», співорганізатор заходу.

Спортсмени ж які взяли участь у цьому змаганні розповідають, що вже давно чекали на щось подібне, бо зараз дуже мало часу приділяють заняттям, а цей турнір це можливість й м’язи розім’яти, й допомогти нашим військовослужбовцям.

Ці змагання в підтримку хлопців, що зараз на сході, тому ми й зібралися, щоб підтримати місцевих спортсменів. Ми також працівники поліції, які завжди знаходимось на передовій, ми  зі підрозділу спецпризначення «Святослав», я являюсь командиром. Взагалі ці змагання для нас ці змагання в цьому чудовому місці вперше. Тому ми з радістю зібралися й приїхали сюди, - розказав Сергій Куриленко, учасник заходу.

Це перші змагання після нашої ротації, в яких ми зараз беремо участь. В цьому чудовому місці ми теж вперше раз. Й без особливої підготовки вийшов такий чудовий результат. Всі суперники дуже гарно підготовлені й дуже цікаво побувати знову в такій чудовій компанії, - каже Оксана Савченко, учасниця заходу.

Також на цьому заході провели й аукціон картин, а кошти з реалізації цих лотів передадуть на закупівлю автівок військовим.

В нас є монобанк посилання на копілку й скільки коштів назбираємо, то усе скеровуємо на військовим, ми ніяких коштів не збираємо, все йде одразу у руки хлопцям й вони закупають транспорт, то їм його завеземо туди, куди вони попросять, - додає Олег Пилипяк, співорганізатор заходу.


В такий час змагання майже не проводяться й багато спортсменів не мають можливості виїхати за кордон й представити Україну на міжнародному рівні, бо важко вибратися, по суті неможливо. Особисто я розумію, бо тренуватися хочеться, виступати хочеться й представити свою країну теж хочеться й тут є благодійна мета, бо збираються гроші для війська, що певно зараз є питанням № 1 в такий час, тому я вважаю, що це дуже круто, - каже Павло Кордіяка, стронгмен.

Загалом участь у цьому благодійному турнірі взяли 30 спортменів.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Loading...
Load next