Відкритий кубок Львова з мотокросу: приймає змагання легендарна мототраса Майорівка (відео)

Відкритий кубок Львова з мотокросу: приймає змагання легендарна мототраса Майорівка (відео)
На Відкритому кубку Львова з мотокросу змагались понад 100 спортсменів. Серед учасників - члени збірної України Семен Неруш та Максим Києнко.

Раз на рік мототраса Майорівка оживає, щоб прийняти відкритий кубок Львова з мотокросу. Цього року понад сотня учасників приїхали до Львова. Це гості з різних областей України, а також три мотоклуби з Молдови.

У нас червона зона у зв'язку з COVID, всі змагання відмінили, тому ми вирішили приїхати до вас у Львів. Щоб не робити паузи в тренуваннях - особливо це потрібно дітям, сказав тренер клубу "ЦСКА" Валерій райлян. 

Також серед учасників перегонів були члени збірної України з мотокросу - MVI_7318 MVI_7229 Семен Неруш та MVI_7233 MVI_7323 Максим Києнко. Саме вони стали переможцями у своїх класах.

Все вийшло, два виграних заїзди. Перемога в загальному заліку.

В першому заїзді відчував конкуренцію. Перші два кола мене обігнав львів'янин Олег Крук, але потім я взяв свій темп і зробив великий відрив, - поділився чемпіон відкритого кубка Львова з мотокросу Семен Неруш. 

Спочатку було тяжко, стартанув не дуже гарно, 5 чм 6. Потім почав  доганяти-обганяти. Траса вибилась, руки позабивались, в кінці було вже дуже тяжко.

Траса досить гарна. Дуже вибивається. Але це показує твій професіоналізм, як вмієш їхати на розбитій трасі. Пилюки немає, грязюки немає. Ідеальна майже, - розповів поділився чемпіон відкритого кубка Львова з мотокросу Максим Києнко. 

На відкритому кубку Львова змагались у 8-ми класах - залежно від кубатури мотоциклів був розподіл у дітей, у дорослих все простіше: МХ1 ТА МХ2 - це професіонали, далі 2 класи аматорів та стільки ж ветеранів.

Кожен клас їде два заїзди. На це є основний час, наприклад 20 хвилин у профі, або 10 у ветеранів, та додаткові два кола!

Це був четвертий поспіль Відкритий Кубок Львова з мотокросу. Організатори - львівський мотоклуб "ЗАЗІР'Я" вже запрошує львів'ян наступної осені на ювілейні п’яті змагання на МАЙОРІВЦІ.

Читайте також
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
Перемогла у фіналі Росію: львів’янка стала чемпіонкою Європи зі стрільби Перемогла у фіналі Росію: львів’янка стала чемпіонкою Європи зі стрільби
Також на чемпіонаті Європи виступить ще один львів'янин Олександр Петрів.
Loading...
Load next