У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку

У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.

Аварія трапилась ще 28 квітня, близько 18:00 на вулиці Боткіна, 73, що у Франківському районі Львова.  Неповнолітня дитина переходила дорогу на пішохідному переході, коли на неї наїхав кур'єр який був із жовтим наплічником Glovo, повідомляє Varta1.

На щастя внаслідок зіткнення 10- річна дівчинка отримала легкі тілесні ушкодження, однак водій втік із місця ДТП через, що його і розшукує поліція.

Зазначимо, що аварія сталася за 350 метрів від будівлі управління патрульної поліції Львівщини і, окрім того, у день наїзду на дитину того дня поліція не повідомляла про випадок наїзду.

Лише зараз львівські правоохоронці звернулись до небайдужих львів'ян із проханням до усіх, хто впізнав чоловіка у червоному шоломі і знає його місце перебування, телефонувати на гарячу лінію поліції за номером 102.

Читайте також
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next