Вперше в історії дріфту у Львові відбудеться гонка нового формату

Вперше в історії дріфту у Львові відбудеться гонка нового формату
Вперше за історію дріфту в Україні відбудеться об’єднана гонка одразу двох класів дисципліни - PRO та PRO-AМ.

Для проведення заходу нового для країни формату було обрано саме місто Львів через його колорит, атмосферу та круту локацію.

В один день, 6 червня, на улюбленій львівській дріфтовій локації – стадіоні "Арена Львів" - відбудуться два івенти: старт сезону професійної ліги дріфту – Перший етап Чемпіонату України RTR Drift Attack та Другий етап Національної серії України Bitlook PRO-AM Drift.

Це просто неможливо пропустити! Цілий день, наповнений видовищними парними заїздами понад 60 пілотів та більш ніж 80 автомобілів! ТОП-16 RTR Drift Attack та ТОП-32 Bitlook PRO-AM Drift не дадуть занудьгувати ні на хвилину.

Неймовірна атмосфера драйву, максимальний кут заносу, швидкість, видовищні парні заїзди та дуже багато диму!

Не пропусти! Прокачай своє літо разом з RTR та Bitlook! 

6 червня, Львів, "Арена Львів", початок о 12.00. Замовлення квитків та програму заходу можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Дрифт на "Арені Львів": підготовка до змагань триває (відео) Дрифт на "Арені Львів": підготовка до змагань триває (відео)
Останнє тренування перед кубком Львова. Вже 11 липня відбудуться змагання з дрифту.
Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото) Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото)
Міжнародний досвід для українського бізнесу. Під таким гаслом відбувся перший масштабний захід у Львові Big Business Day, організований компанією Global ME.
“Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео) “Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео)
Понад 16 тисяч глядачів та 16 зіркових хедлайнерів – «Арена Львів» готується приймати ювілейну «Українську пісню».
Loading...
Load next