Цілковите перевтілення: у Малоголосківському парку закінчують прибирання та покіс трави (відео)

Цілковите перевтілення: у Малоголосківському парку закінчують прибирання та покіс трави (відео)
Нині у Малоголосківському парку працівники компанії «Lev Development» завершують покіс трави та прибирання сміття, що утворилося від руїн.

Не покладаючи рук: працівники компанії «Lev Development» продовжують очищати території Малоголосківського парку. Нині тут завершують покіс трави та прибирають сміття, що утворилося від руїн.

Продовжуємо облаштування екостежок, присипаємо опилками, які ми дрібнили, і гілками. Також збираємо в другій частині парку бої, цеглу. Кожного тижня ми прибираємо і завжди якесь нове сміття з’являється, бо ходять на пікнік, чи відпочити і хтось сміття в урну кидає, а хтось залишає на місці. А ми прибираємо, - розповів керівник управлінської компанії «Lev Development», Богдан Сороковий.

Мало не щодня працівники парку завзято гарують. Кажуть, ніщо не тішить так, як гарний результат та вдячність відвідувачів.

Люди дякують, вже є вигляд. Годі було пройти тут, ми як починали, то тут було страшне, думав, за що братися, а зараз подивіться, роботу видно, - зазначив працівник парку Мирон.

Відвідувачі можуть зараз собі гуляти, що і роблять. Гуляють, відпочивають з дітками малими, песиками, - додав керівник управлінської компанії «Lev Development», Богдан Сороковий.

Додамо, що невдовзі містяни зможуть побачити у парку кілька нових витворів Антона Лубія.  Решту скульптур, нові лавки та дерева тут облаштують вже до кінця цього літа.

 

Читайте також
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео) Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)
Повністю прибирати Малоголосківський парк планують до кінця літа. Потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури.
Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео) Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео)
Зараз у парку продовжують викошувати високу траву. Паралельно триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур.
Loading...
Load next