На Львівщині в озері втопився 37-річний чоловік

На Львівщині в озері втопився 37-річний чоловік
У селі Солуки Яворівського району, що на Львівщині у озері втопився 37-річний чоловік.

Нещасний випадок трапився учора ввечері, 5 червня. Відомо, що у озері в селі Солуки втопився мешканець села Паланки, що також у Яворівському районі, повідомляє пресслужба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Загиблому було лише 37 років, оскільки він народився у 1984 році. Близько 20:25 місцеві жителі села Солуки витягнули з місцевого озера тіло чоловіка. Виявилось, що це 37-річний житель сусіднього села Паланки.

На місце події викликали поліцію, яка встановлює обставини події.

Читайте також
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео) Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео)
Як поводитися на водоймах і що робити, коли тоне людина? З настанням купального сезону рятувальники показали основні способи порятунку людини у разі потопання, а ще на території озера відпрацювали відповідний сценарій з іншими надзвичайними службами.
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
Loading...
Load next