Протягом вихідних на Львівщині у озерах втопилося троє людей

Протягом вихідних на Львівщині у озерах втопилося троє людей
Смертельні випадки купання трапились в озерах у Дрогобицькому, Золочівському та Червоноградському районах Львівської області. Жодного з утоплеників не вдалось врятувати.

У період спекотних вихідних днів на Львівщині троє людей під час відпочинку втопились у місцевих водоймах. Усі випадки трапились учора, 11 липня, повідомляє пресслужба департаменту з питань цивільного захисту населення ЛОДА у Facebook.

Перший випадок трапився у селі Уличне в місцевому озері втопився місцевий мешканець 1998 року народження. Тіло чоловіка витягнули з озера без ознак життя та насильницької смерті. Рятувальники витягли тіло з води та передали працівникам поліції.

Інший ж випадок стався на озері у селі Білий Камінь де втопився місцевий мешканець 1966 року народження. Тіло утопленика без ознак насильницької смерті, підняли мешканці села на поверхню та передали працівникам поліції.

Зокрема, у місті Великі Мости втопився чоловік 1979 року народження. Його тіло також витягнули  з водойми та передали працівникам поліції.

Читайте також
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео) Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео)
Як поводитися на водоймах і що робити, коли тоне людина? З настанням купального сезону рятувальники показали основні способи порятунку людини у разі потопання, а ще на території озера відпрацювали відповідний сценарій з іншими надзвичайними службами.
Loading...
Load next