На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)

На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.

Повідомлення про аварію надійшло до служби ДСНС у Львівській області учора, близько 23:38 години. На трасі "Київ-Чоп", яка проходить повз село Козьова у Стрийському районі відбулось зіткнення трьох автомобілів: "Renault Kangoo" з автовозом "Scania" та автомобілем "Chevrolet Cruze", повідомляє пресслужба ДСНС.

На місце події одразу ж було направлено пожежно-рятувальне відділення 24-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Сколе.

"Внаслідок ДТП загинули водій та пасажирка, 1978 року народження, з автомобіля Renault Kangoo", - йдеться у повідомлення ДСНС.

Зрештою надзвичайники за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрата проводились роботи по деблокуванню загиблих з автомобіля та відключення акумуляторної батареї.


 

Читайте також
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next