На пішохідному переході у Львові водій на смерть збив чоловіка (фото 18+)

На пішохідному переході у Львові водій на смерть збив чоловіка (фото 18+)
Біля Приміського ринку, на вулиці Городоцькій у Львові 21-річний водій на смерть збив пішохода. Чоловік загинув на місці ДТП.

Учора, 13 червня, водій автомобіля марки "Mercedes-Benz" біля Привокзального ринку на смерть збив 39-річного мешканця Львівського району. Загиблий переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом, повідомляє видання Zaxid.net.

Від отриманих внаслідок аварії травм 39-річний чоловік загинув на місці події. Проте, водія який скоїв наїзд на пішохода правоохоронцям вдалось затримати. 

У львівській поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 - Порушення ПДР, що спричинили смерть потерпілого ККУ. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом до 3 років.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини аварії.

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next