Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео)

Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео)
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги тотально оновлює автопарк швидких. Відтак, на область передали ще 57 нових автівок.

57 нових машин передали на станції та підстанції Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 45 автівок закупили за кошти Міністерства охорони здоров’я, ще 12 – за гроші, отримані через "ковідний пакет" від НСЗУ.

На мою станцію прийде, мабуть, найбільше машин, стосовно периферичних станцій, їх буде аж сім бортів. Очевидно вони необхідні, адже умови експлуатації, особливо в гірській місцевості Сколівщини, вони приводять до того, що машини просто виходять з ладу. І чим швидше ми їх будемо заміняти на нові транспортні засоби, тим буде краще якість допомоги нашим громадянам, - повідомив в.о. завідувача станції екстреної медичної допомоги "Стрий" Тарас Кушнір.

В рейс щоденно в нас виходить від 130 до 140 автомобілів. Всі ці 140 автомобілів до кінця липня місяця скоріш за все будуть замінені на нові машини і вже автомобілі. Які в нас вже є старі, тобто 13 -14 року або 16-18 років вони будуть в підмінному фонді як резервні. Тобто всі нові автомобілі  фактично на кожному пункті базування в нас буде тотальне оновлення автопарку екстреної медичної допомоги, - зазначив керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Зазначимо, що до кінця року планується 100% оновлення автопарку "швидких". Окрім того, залишаються автомобілі для резерву та на підміну, під час ремонту або сервісного обслуговування наявних машин.

 

Читайте також
Відновлення планових операцій на Львівщині (відео) Відновлення планових операцій на Львівщині (відео)
У дитячій лікарні 1-го ТМО Львова готові продовжити лікування малечі з ортопедичними патологіями. Записатися на консультацію можна за тел.: (067) 671 04 44.
Пандемія та відходи: як на Львівщині утилізовують "ковідне" сміття (відео) Пандемія та відходи: як на Львівщині утилізовують "ковідне" сміття (відео)
Одноразові маски та рукавички – за минулий рік на Львівщині нарахували 155 тонн "ковідного" сміття.
Loading...
Load next