Творча поїздка на Львівщину: у межах фестивалю "Вежа" архітектори відвідали Трускавець (відео)

Творча поїздка на Львівщину: у межах фестивалю "Вежа" архітектори відвідали Трускавець (відео)
Компанія "LEV Development" організувала спеціальний архітектурний конкурс на проєктування майбутнього апарт-готелю "Grand resort and spa".

У межах фестивалю "Вежа" архітекторам влаштували екскурсію мальовничим курортним містечком Трускавець. Зокрема, розказали історію міста та, звичайно ж, показали місцеві пам’ятки та майбутні проекти будівництва. Почали з огляду клініки Козявкіна, що поєднує в собі стиль стародавнього замку з більш сучасним осмисленням.

А завершили майданчиком під майбутній апарт-готель "Grand resort and spa" від компанії "LEV Development", яка організувала спеціальний архітектурний конкурс на свій проект. Таке рішення високо оцінили учасники фестивалю "Вежа".  

Ця компанія "LEV Development", яка організувала нам поїздку, що вона вже не шукає можливості залучення якогось там придворного кресляра, студента й так далі, а що вони вже мислять глобально й свою територію хочуть розвивати на підставі архітектурних комплексів, - розповів архітектор Юрко Рулевич.

Це дуже добре, адже є можливість показати себе, бути, так би мовити, конкретно у полі та якісь ідеї запровадити може. І співпраця з іншими містами України це добре також. Товаришувати потрібно, -  зізналась архітекторка Анастасія Галницька.

Головна мета, як зазначають представники "LEV Development", зробити Трускавець знаним у Європі курортним містом. 

Та як ми згадуємо Карлові вари, Баден-Баден, а всі казали ми були в Трускавці. Я хочу, щоб уся Європа, весь світ приїжджали саме в Трускавець лікувалися й казали, що це був бренд. І це наше таке бачення, що Трускавцю треба дати новий подих, - повідомив співзасновник компанії "LEV Development" Олександр Островський.

Архітектори ж розповідають: після цієї поїздки отримали цікавий досвід, який надихатиме їх на створення цікавих проектів.


 

Читайте також
Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео) Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео)
Курортне містечко Трускавець активно розбудовується. Та в архітектурному плані представники девелоперських компаній дбають про естетичну складову, щоб будівлі відповідали як історичному, так і сучасному стилю.
Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині  у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео) Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео)
Переможці конкурсу архітектурно-мистецьких інсталяцій поїдуть у кількаденну навчальну поїздку до Цюриха.
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
Loading...
Load next