Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео)

Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео)
Курортне містечко Трускавець активно розбудовується. Та в архітектурному плані представники девелоперських компаній дбають про естетичну складову, щоб будівлі відповідали як історичному, так і сучасному стилю.

Девелоперська компанія "Срібний дім" має понад 8 років досвіду на ринку будівництва та звела вже 4 житлових об’єкти в Трускавці

Дивилися, що вони побудували в Трускавці це дуже дивує. Тому що ти бачиш, як щось абсолютно нове, щось європейське завозять вже в містечко, яке є таким оздоровче-туристичне і це дуже круто. І я за те, щоб це поєднувалося й старе, й нове і щоб усе було гармонійно, - повідомила архітекторка Вікторія Собко.

Людина всиляється в житло і вона продовжує жити і в неї немає проблем, що в неї забився сток, що в неї там забився сток, що в неї так потекло, що в неї там є. Є контроль, вона сплачує гроші  і вона може займатися своєю роботою та не перейматися проблемами свого житла, - додала архітекторка Тамара Мазур.


Зокрема, представники компанії "Срібний дім" в межах фестивалю "Вежа", показали архітекторам й саме курортне місто та свої проекти. Особливістю є те, що усі необхідні мережі сховані в самому будинку, щоб нічого не псувало зовнішній вигляд будівлі. І це у поєднанні із дизайнерським холами, комфортабельними кімнатами та зручним розташуванням у центрі міста.

Ми їздимо, подорожуємо, дивимося, як об лаштовані готелі іноземні, як об лаштовані апарт-готелі. Переймаємо цей досвід і з великим бажанням приходимо до наших архітекторів, до дизайнерів і просимо, щоб вони реалізували те, що накопичилося у наших головах, - розповів засновник девелоперської компанії "Срібний дім" Василь Белз.

 Загалом девелоперська компанія "Срібний дім" має понад 7 років досвіду на ринку будівництва та здала вже 4 житлових об’єкти у Трускавці в експлуатацію. Зараз тривають роботи над ще одним проектом. Усі вони поєднали в собі сучасну архітектурну естетику та комфорт притаманним апарт-готелям вищої якості.

 

Читайте також
Творча поїздка на Львівщину: у межах фестивалю "Вежа" архітектори відвідали Трускавець (відео) Творча поїздка на Львівщину: у межах фестивалю "Вежа" архітектори відвідали Трускавець (відео)
Компанія "LEV Development" організувала спеціальний архітектурний конкурс на проєктування майбутнього апарт-готелю "Grand resort and spa".
Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині  у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео) Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео)
Переможці конкурсу архітектурно-мистецьких інсталяцій поїдуть у кількаденну навчальну поїздку до Цюриха.
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
Loading...
Load next