У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео)

У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео)
Внаслідок зіткнення з тепловозом жінка-водій автомобіля отримала смертельні травми, які були несумісними із життям.

Сьогодні, 15 липня, близько 7:30 ранку на залізничному переїзді у селі Панчищини, що на Львівщині вантажний потяг протаранив легковий автомобіль. За кермом авто перебувала місцева мешканка 1984 року народження, яка після зіткнення померла на місці події, повідомляє пресслужба обласного управління Нацполіції.

Водійка порушила правила проїзду залізничних переїздів, зокрема – не виконала вимоги відповідних дорожніх знаків та проігнорувала попереджувальні сигнали, внаслідок чого сталось зіткнення з тепловозом.

Під час зіткнення жінка-водій отримала тілесні ушкодження, від яких померла, - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next