На Львівщині чоловік вбив односельця, а поліції повідомив про нещасний випадок

На Львівщині чоловік вбив односельця, а поліції повідомив про нещасний випадок
Чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

На Львівщині, у селі Звенигород, поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві односельця. Про це повідомляє Національна поліція Львівської області.

За словами заявника, 34-річного односельця загиблого, чоловік впав у власному будинку зі сходів, спричинивши собі смертельні травми, - йдеться в повідомленні поліції.

На місці події правоохоронці виявили тіло 57-річного господаря будинку без ознак життя з ознаками насильницької смерті – чисельними ножовими пораненнями в ділянці грудей. Як встановили поліцейські, у той день в гостях у загиблого перебував його односелець, який і повідомив про смерть чоловіка.

Близько 20.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість кілька разів вдарив господаря ножем в груди, завдавши йому тілесних ушкоджень, які, як надалі встановили медики, стали причиною смерті. Переконавшись, що чоловік помер, гість повідомив про це у поліцію, вигадавши історію з падінням, - додають у поліції.

Зловмисник затриманий його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Поліція вирішує питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч .1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео) Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)
Підозрюваний у вбивстві зізнався, що вбив своїх жертв заради розваги, нових відчуттів та цікавості.
На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда
Господар собаки звернувся до поліції із заявою, коли виявив, що його собака мертвий. В той час він не знав, хто його застрелив.
Loading...
Load next