У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону

У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону
Lviv Olympic Space діятиме у внутрішньому дворику львівської Ратуші з 23 по 8 серпня. Фан-зона буде безкоштовною для всіх охочих.

Lviv Olympic Space - це логічне продовження тих проєктів, які були реалізовані впродовж олімпійського циклу Львівською міською радою та Відділенням НОК України у Львівській області. Окрім цього, цей унікальний простір з олімпійським духом дасть можливість повболівати за українських спортсменів, які поїдуть у Токіо та є майданчиком для формування спортивної культури серед мешканців Львова.

На території дворику ратуші та в зоні Lviv Olympic Space буде діяти велика кількість відпочинкових і розважальних зон, а також відбуватимуться різні події:

  • Сцена з екраном, які постійно будуть працювати та висвітлювати актуальну інформацію щодо Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо;
  • Ексклюзивні прямі включення з спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо;
  • Обговорення виступів спортсменів зі стейкхолдерами спорту;
  • Активності від ДЮСШ міста Львова;
  • Куточок японської культури - робота за окремим розкладом: мова, оригамі, чайна церемонія;
  • Зона віртуальної реальності та кіберспорту;
  • Зона скелелазіння - новий вид спорту в програмі Ігор ХХХІІ Олімпіади;
  • Фотовиставка #LvivOlympicHope;
  • Конкурси та розіграші подарунків від партнерів;
  • Зона фудкорту від партнерів заходу;
  • Зона продажу спортивних товарів.

Запрошуємо всіх львів’ян, фанатів спорту до цього простору вболівати за збірну України та, зокрема, 8 львівських спортсменів, на яких ми покладаємо великі надії. Оскільки на трибунах в Токіо через пандемію не буде вболівальників, дуже важливо створювати таку атмосферу тут, в Україні.

Ми вдячні Львову, що вдалось створити такий простір в центрі міста для тих людей, які живуть спортом, олімпізмом, - наголосив голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

Олімпіада в Токіо триватиме з 23 липня до 8 серпня.

Нагадаємо, що спортсмени зі Львівщини поїдуть на Олімпіаду в Токіо. В столицю Японії  поїдуть борчині вільного стилю Оксана Лівач та Алла Черкасова, велосипедистка Олена Старікова, каратист Станіслав Горуна, лучниця Вероніка Марченко, майстер кульової стрільби Павло Коростильов та художня гімнастка Христина Погранична.

Читайте також
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо
У Токіо поїдуть Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Loading...
Load next