Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)

Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.

Всі вмостились в очікуванні офіційного відкриття Олімпіади та єдиної в Україні фан-зони Олімпійських ігор.

Як олімпієць, я б напевно, мріяла, щоб під час Олімпіади в Пекіні 2008 -  був такий простір, щоб люди могли об'єднатись, вболіваючи. Бо насправді моя Олімпіада була Пекінська, і також була різниця в часі, і не було де подивитись Олімпійські ігри, - зізналась заступниця начальника управління спорту Львівської міськради, фіналістка Олімпіади Віра Передерій.

На відкриття зібрались подивитись спортсмени різного віку, найбільше тут учнів львівських дитячо-спортивних шкіл та клубів.

  • Це подія в Токіо. Там будуть змагатись. Туди потрапити раз в чотири роки можна. Ти, наприклад поїхав раз і треба чекати - вісім-сім років, щоб поїхати ще раз, - розповів вболівальник Маркіян.
  • Ми всі одна команда і вболіваємо за одного - Стаса Горуну. Ми "юніонці" вболіваємо за нашого великого "юніонця" - Стаса Горуну, - зазначив вболівальник Тимофій.
  • Він олімпійський герой, - додала вболівальниця Ярина.

 Щодня в олімпійській фан-зоні свої види спорту буде презентувати кожна дитячо-юнацька спортивна школа Львова. Також тут можна просто відпочити, прийти на майстер-клас з оригамі, японської мови чи просто зіграти в плей-стейшн у зоні кібер-спорту.

В подальшому ця фан-зона буде функціонувати з 10:00 до 17:00. Будуть відбуватись майстер-класи з різних видів спорту, будуть прямі включення зі спортсменами. Ми плануємо тут багато активностей. Тому запрошуємо львів'ян і не тільки приходити вболівати за наших олімпійців, посилати їм енергетику в космос, щоб вони там вигравали, - наголосила заступниця начальника управління спорту Львівської міськради Ксенія Пилипів.

Львівщину на Олімпійських іграх в Токіо представляють 8-еро спортсменів та спортсменок: лучниця Вероніка Марченко, кульовик Павло Коростильов, каратист Станіслав Горуна, велосипедистка Олена СТАРІКОВА, гімнастка Христина Погранична, борчині Алла Черкасова, Оксана Лівач і Тетяна Кіт.

Олімпіада триватиме до 8-го серпня.

 

Читайте також
У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону
Lviv Olympic Space діятиме у внутрішньому дворику львівської Ратуші з 23 по 8 серпня. Фан-зона буде безкоштовною для всіх охочих.
З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо
У Токіо поїдуть Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Loading...
Load next