Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)

Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.

Оминати кільце вулиць Богдана Хмельницького – Липинського – Кукурудзяна у Львові просять водіїв. Адже цими вихідними підрядники тут проводитимуть останні ремонтні роботи. Вулиця Богдана Хмельницького набуде нового вигляду уже зовсім скоро.

Нам залишилося заасфальтувати дорогу і в деякій частині, саме коло залізної дороги, переїзду, прокласти хідники. Підрядник налаштований працювати цілодобово, щоб найшвидше нанести цей асфальт. І зараз уже не чекаючи асфальтування кільця Липинського, він почав саме від сторони, закриття Олійної, - повідомила директорка ЛКП "Львівавтодор" Оксана Єстеферова.

Благоустрій дещо змінюватиме вигляд та колорит вулиці, – каже посадовиця.

Хідники дуже широкі, дуже зручні, велодоріжки з обох боків. Теж дуже зручно. Також по деревах, в тій частині, в якій відновлений був частина була відновлений рух в минулому році, то вже навіть висаджені дерева, висаджене трава і залишилося тільки ця частинка. Ну як ми бачимо - жарке літо, то звичайно восени будуть насаджені нові дерева, - додала Єстеферова.

Відтак у планах відкриття вулиці Хмельницького уже наступного тижня. Оскільки рух кільцем буде перекрито, відбудуться певні  зміни і в русі 7 маршрутів громадського транспорту. Міський голова Львова зазначив, що ремонтом цієї ділянки місто не обмежиться.

Ми кидаємо усі сили на Шевченка, Бандери, Пекарську, Орлика. Завдання, щоб в цьому році, до кінця року всі роботи, які ми почали, щоб ми їх завершили. Я взагалі хочу, щоб Шмід до кінця цього року зробив проект ще по Залізничній і щоб ми ще можливо в цьому році зачіпилися за Залізничну, - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка. Вулицю Винниченка, де не так давно стався обвал колектора, за словами міського голови, завершать уже через 2 тижні.

 

Читайте також
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео) Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео)
Проєктом передбачено заміну комунікацій, дорожнього покриття, облаштування велосмуг, кишень для паркування, встановлення освітлення та висадку зелених насаджень.
Loading...
Load next