Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео)

Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео)
Проєктом передбачено заміну комунікацій, дорожнього покриття, облаштування велосмуг, кишень для паркування, встановлення освітлення та висадку зелених насаджень.

Вулицю Пилипа Орлика у Львові ремонтуватимуть до кінця року і планують здати в експлуатацію аж у грудні. За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка, найбільш проблемна ділянка – стик з вулицею Мазепи. Там, роботи заплановані на наступний рік. Проте зараз проект взялися коригувати.

Для того, щоб можна було одночасно стик зробити, щоб два рази не перекривати вулицю і не робити людям незручності. Тому ми максимально зараз зробимо всі необхідні документи для початку робіт і оголошення тендерних, які плануємо в цьому році для вулиці Мазепи. Відповідно стик Орлика і Мазепи проведемо в один етап, цим самим мінімізуючи незручності для мешканців, - повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

Зокрема, реконструкція вулиці Пилипа Орлика стартувала влітку минулого року. Проект передбачає розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури, облаштування паркомісць для автомобілів вздовж вулиці, зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

Після ремонту вулиця також стане доступною для маломобільних груп населення. Загальна вартість реконструкції – майже 75 мільйонів гривень.

 

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео) Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.
Loading...
Load next