Новий скандал у мережі: військового ЗСУ осуджують, що він гей (відео)

Новий скандал у мережі: військового ЗСУ осуджують, що він гей (відео)
У мережі люди критикують військовослужбовця, який є відкритим геєм, на відео він цілує свого хлопця.

Військовий ЗСУ зі Львівщини запостив на своїй особистій сторінці у соцмережі відео, як цілує свого хлопця. Його почали звинувачувати у тому, що він таким чином паплюжить форму.

Про це повідомляє Сергій Гнезділов, інформує 24 канал. 

Сергій Гнезділов - командир відділення 21 мотопіхотного батальйону "Сармат". Він підтримав хлопця і засудив "традиціоналістів", які почали його хейтити.

Військовий зі Львівщини запостив у своїх сторіз в соцмережах відео, де він цілується зі своїм хлопцем. На сторінці у хлопця були дописи у підтримку ЛГБТ-спільноти і засудження гомофобії.

На відео він отримав багато негативних реакцій: аж до погроз вбивства. Людям не сподобалося, що хлопець є військовим, бо начебто такий контент паплюжить образ захисника України.

На хейт військового ґрунтовно відповів Сергій Гнезділов. Він зазначив: ганьблять ЗСУ наркомани, алкоголіки, хабарники, депутати-сепаратисти. До того ж нагадав: церква відділена від світської держави, а Конституція гарантує усім рівні права.

Спочатку підіть походіть в цій формі, в цих бєрцях, а потім поговоримо про сім'ю, церкву, і що вас там ще бентежить. Замість того щоб обговорювати військових, які зразково виконують свої обов'язки, краще йдіть служити, покажіть як треба, – зазначив військовий.
 

Наостанок він написав слова підтримки і поваги.
 

Читайте також
50 тисяч за контракт: ЛЬВІВ допоможе з укомплектуванням армії 50 тисяч за контракт: ЛЬВІВ допоможе з укомплектуванням армії
Виплати отримає кожен, хто підпише контракт з морською піхотою або десантниками
На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото) На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.
В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне В Одесі побили військового: хлопець відмовився красти пальне
Військовий Збройних сил України Кирило Бурда заявив про побиття та вимагання грошей. Хлопець відмовився зливати паливо з військових машин.
Loading...
Load next