Справа щодо загибелі юнака у Львівському салоні гральних автоматів майже завершена (відео)

Справа щодо загибелі юнака у Львівському салоні гральних автоматів майже завершена (відео)
Судова тяганина щодо шістьох поліцейських, яких обвинувачують у смерті хлопця в клубі гральних автоматів, перебуває на фінальній стадії розгляду.

За крок до вироку. Судова тяганина щодо шістьох поліцейських, яких обвинувачують у смерті хлопця в клубі гральних автоматів, перебуває на фінальній стадії розгляду. Йдеться про загибель 22-річного львів’янина у лютому 2018 року, який вдавився пакетиком із наркотичною речовиною під час рейду поліціянтів у тоді ще заборонений заклад. Батьки померлого у трагедії звинувачують патрульних – начебто ті не надали їхньому синові вчасну домедичну допомогу.

Дуже важко це все згадувати тому що 3,5 роки нашого пекла. Більше нічого не можу сказати, кожного дня ходячи на цвинтар не розумію чому, це було їхнім обов’язком врятувати життя нашої дитини, - розповідає мати загиблого Наталя Клим. 

Шістьох поліцейських звинувачують у перевищенні службових повноважень. Свою провину вони відкидають.

Є декілька підстав, на які ми посилалися, перша підстава це порушення правил підслідності оскільки ми вважаємо що не той орган проводить досудове розслідування, + друге питання це є строки досудового розслідування на якому ми акцентували, третє питання яке ми піднімали основне і на яке посилалися це відстуність доказової бази, - запевняє адвокат Василь Притула. 

 Нині у Галицькому районному суді Львова заслухали останні слова поліцейських. Вирок для них оголосять наступного тижня.

Перерва оголошена орієнтовно до вівторка до 3 серпня у зв'язку з тим щоб підготувати вирок і оголосити його в судовому засіданні останньому, так як справа є резонансна і складна і вона потребує детального вивчення, - повідомляє прессекретар Галицького районного суду м. Львова.

Якщо провину таки доведуть, торівцям загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

Читайте також
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото) У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото)
За попередньою версією слідства, займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем.
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Loading...
Load next