“Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео)

“Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео)
Понад 16 тисяч глядачів та 16 зіркових хедлайнерів – «Арена Львів» готується приймати ювілейну «Українську пісню».

Понад 16 тисяч глядачів та 16 зіркових хедлайнерів. Завтра на стадіоні «Арена Львів» лунатимуть найкращі україномовні хіти за 30 років нашої Незалежності. Цьогоріч грандіозне музичне дійство «Українська пісня» святкує свій п’ятий ювілей. На концерті запалюватимуть топові українські артисти.

Це Сергій Бабкін, Джамала, гурти «Без обмежень» та «ВВ», Віктор Павлік, - розповіли режисери національного проекту «Українська пісня» Дмитро Гук та Леся Подолянко.

Головна мета дійства незмінна – відкрити нові імена в українському шоу-бізнесі. Від травня молоді артисти  з усієї країни подавали заявки на участь в проекті. З чотирьохсот претендентів професійне журі обрало десятьох фіналістів. 

Було складно обирати, складно обирати кожного разу, якщо ти відчуваєш відповідальність що твій голос  може дати артистові або старт або його падіння, і коли ти внутрішньо це розумієш ти дуже відповідально ставишся до відбору і це дуже важко, - повідомиа співзасновник та генеральний продюсер національного проекту «Українська пісня» Тарас Курчик.

Цього року до складу журі увійшов співак MELOVIN, який представляв Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» у Португалії. Виконавець попереджає, оцінюватиме виступи новоспечених артистів доволі прискіпливо, адже шукає справжню зірку із внутрішнім стержнем.

Я знаю що таке пробиватися, що таке коли тобі може щось заважати, або хтось може заважати твому успіху і дуже важливо підтримати саме тих, хто не дивлячись ні на що продовжує робити українську музику, сучасну українську музику, - зазначив співак та член журі національного проекту «Українська пісня» MELOVIN.

Призом для переможця проекту стане запис авторської пісні та річне продюсування. Відтак молодих артистів оцінюватимуть за багатьма критеріями.

По перше я хотів би побачити щоб ця людина завела цей стадіон, щоб він кричав в ейфорії після цього виступу, чи є в нього смак підбирати хороші пісні, чи є в нього смак робити класні хореографічні постановки на виступах, якийсь одяг підбирати і так далі, - наголосив саунд-продюсер та член журі національного проекту «Українська пісня» Вадим Лисиця.

Гасло цьогорічного проекту: «Історія народжує майбутнє». Виконавці здивують глядачів різноманіттям пісенних жанрів.

Це присвята українській мові, українській культурі, українським слухачам та глядачам які дійсно вже готові почути щось нове, буде не тільки поп-музика, бо наш гурт «JULINOZA» це такий ф'южн різних стилів музики і ми дуже раді що зараз це вже становиться таким масштабним дійством де люди не бояться слухати щось нове, - розповіла співачка та фіналістка національного проекту «Українська пісня» JULINOZA.

Здивує «Українська пісня» і виглядом сцени. Вона нагадуватиме гігантського птаха у формі римської цифри V, що символізує п’ятиріччя проекту.

Цього року фанзона буде розміщена всередині сцени, це буде додатковий трикутник із глядачами, такого ще не було на «Українській пісні», це новий формат, де глядачі стануть частиною шоу, - заявили режисери національного проекту «Українська пісня» Дмитро Гук та Леся Подолянко.

Початок концерту цієї суботи о 18 годині.

 

Читайте також
"Українська пісня" на Арені Львів: фестиваль-концерт зібрав у Львові понад 16 тисяч глядачів (відео) "Українська пісня" на Арені Львів: фестиваль-концерт зібрав у Львові понад 16 тисяч глядачів (відео)
7-годинний музичний марафон. Ювілейна "Українська пісня" зібрала на "Арені Львів" понад 16 тисяч глядачів. Три десятки вітчизняних артистів, серед яких як ТОП-виконавці, так і музиканти-початківці вкотре довели, що україномовна пісня є популярною і затребуваною.
Вперше в історії дріфту у Львові відбудеться гонка нового формату Вперше в історії дріфту у Львові відбудеться гонка нового формату
Вперше за історію дріфту в Україні відбудеться об’єднана гонка одразу двох класів дисципліни - PRO та PRO-AМ.
Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео) Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.
Loading...
Load next