"Українська пісня" на Арені Львів: фестиваль-концерт зібрав у Львові понад 16 тисяч глядачів (відео)

"Українська пісня" на Арені Львів: фестиваль-концерт зібрав у Львові понад 16 тисяч глядачів (відео)
7-годинний музичний марафон. Ювілейна "Українська пісня" зібрала на "Арені Львів" понад 16 тисяч глядачів. Три десятки вітчизняних артистів, серед яких як ТОП-виконавці, так і музиканти-початківці вкотре довели, що україномовна пісня є популярною і затребуваною.

Понад 7 годин найвідоміших україномовних музичних хітів. У Львові відгриміла п’ята ювілейна "Українська пісня". Концерт зібрав рекордні 16 тисяч шанувальників вітчизняної естради.

Я вперше на "Арені Львів" на такому гарному концерті і я думаю в мене будуть після цього враження неймовірні, - зізналась львів'янка Ольга.

Дуже круто що українська музика лунає на великих стадіонах, тому що ми можемо помітити що це об'єднує наш український народ, показує наш патріотизм і згуртовує нас всіх, - наголосила львів'янка Тетяна.

Цьогоріч музичний проект присвятили 30-річчю Незалежності України. На сцені лунали легендарні хіти, створені від початку 90-х років.

Україна, слава Богу, українізується потрошки, і українська музика стає все краща і якісніша, і ми докладаємо до цього максимум зусиль. Андрій Бакун власне може підтвердити що багато української музики дуже гарно заходить в Європу, в Америку, - розповіли виконавці Bakun та Наталка Карпа.

Хедлайнерами музичного марафону стали найвідоміші українські артисти – Ірина Білик, Джамала, Оксана Муха, Сергій Бабкін, Віктор Павлік, MELOVIN, Нікіта Ломакін, гурти "СКАЙ", "Без обмежень" та "Воплі Відоплясова". 

Україна існує на сьогоднішній день завдяки українській пісні і це ключова подія що саме відбувається фестиваль української, україномовної пісні, фестиваль "Українська пісня". Це дуже важливо, - зізнався лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка.

Ми живемо в цій прекрасній країні і я думаю що вона так довго цього чекала, довго чекала цього моменту коли звідусіль лунає українська пісня, і це круто і я вітаю, вітаю нас, українців з тим, що ми стаємо сміливішими, - зазначили виконавці Оксана Муха та Сергій Бабкін.

Головна мета "Української пісні" незмінна: відкрити нові імена вітчизняного шоу-бізнесу. Концерт розпочався із виступу десяти фіналістів проекту, серед яких співак BORA, гурти "JULINOZA", "Cry неба", "Анця", та "Гуляйгород". Саме цих виконавців обрали з понад чотирьохсот претендентів з усієї країни.

Багато молодих, талановитих, потенційних артистів, цікавих, неординарних, самобутніх, автентичних, це дуже класно і дуже круто, - наголосив співак Віктор Павлік.

Молоді артисти вражали публіку неординарним вбранням, складними хореографічними постановками та народними мотивами на сучасний лад. 

Не вперше на "Українській пісні", а вже вдруге, звісно сподіваємось на перемогу. Зараз як раз вибух інтересу до народної саме пісні в сучасному представленні і тому і думаю ми зараз в тренді, - додав фіналіст національного проекту "Українська пісня" "GG Гуляйгород" feat Morphom.

Це моя візитівка сьогодні на цьому проекті, тому саме головне це для мене була участь, і щоб дізнались про "Bora", дізнались як він співає, його творчість, - наголосив фіналіст національного проекту "Українська пісня" Bora.

 Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі. Переможцями проекту став колоритний закарпатський поп-фольк-гурт "Анця". Дівчата отримають запис авторської пісні на професійній студії та річне продюсування. 

Сьогодні переміг гурт "Анця", бо це таке певне свіже дихання, і це гарний стиль, це цікава музика, це певна креативність, - розповів співзасновник та генеральний продюсер національного проекту "Українська пісня" Тарас Курчик.

Наші емоції тепер і на сцені просто нереальні, нереально круті, ми не вірили що так може статись, але це сталось, ми взагалі не очікували! - повідомив український музичний гурт та  переможець національного проекту "Українська пісня" "Анця".

Учасники численних всеукраїнських музичних конкурсів співачка Анна Трінчер та виконавець Нікіта Ломакін кажуть, цей проект – чудовий старт не лише для переможців, а й інших фіналістів.  

Не треба ні в якому разі здаватися, треба просто з колін вставати і йти до останнього, якщо ти віриш в себе, якщо ти знаєш про що ти співаєш, якщо тобі є що сказати глядачеві, то ти вартий того щоб стояти на великий сцені, - зізналась співачка Анна Трінчер.

Не треба грати роль конкурсанта, треба бути артистом. Потрібно аби людина вийшла на сцену і вже розуміла що вона така ж сама як і всі топові артисти, просто ще недостатньо відома. Артист повинен розуміти що він зараз співає власні пісні і ніхто не може зробити це краще за нього, - наголосив співак Микита Ломакін.

 Вже наступного року проект "Українська пісня" може вирушити за кордон.

 

Читайте також
“Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео) “Українська пісня” у Львові: членом журі став відомий співак MELOVIN (відео)
Понад 16 тисяч глядачів та 16 зіркових хедлайнерів – «Арена Львів» готується приймати ювілейну «Українську пісню».
На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео) На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)
Безкоштовний концерт "Океан Ельзи" присвячений 360-річчю Львівського університету. Щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься захід, відвідувачі концерту повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Covid-19.
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
Loading...
Load next