"Дивовижне зцілення" жебрачки у Львові: викрили жінку на інвалідному візку (відео)

"Дивовижне зцілення" жебрачки у Львові: викрили жінку на інвалідному візку (відео)
Жінка приїхала на своє місце "роботи" трамваєм, тримаючи візок в руках. Однак, згодом перехожі запитали її чи вміє вона ходити, на що почути цілком прогнозовану відповідь: "Ні".

На вулицях Львова можна зустріти чимало шахраїв, які випрошують гроші на лікування у довірливих людей. Так, у центрі міста нещодавно викрили жебрачку на інвалідному візку, яка просить гроші. Виявилося жінка може ходити, повідомили в Telegram-каналі PostChat.

Жінка приїжджає на "місце роботи" трамваєм та витягує з нього свій робочий інвентар - інвалідне крісло. В цьому їй навіть допомагають небайдужі львів'яни.

Згодом на відео вже помітно, як вона сидить, очевидно, на тому ж візку та просить милостиню. Проте, вже впевнено говорить, що не може ходити. Так, коли її запитали, чи можете ви ходити – вона помахала головою, що "ні".

Очевидці закликають не допомагати схожим аферистам.

Читайте також
Здавав в оренду неіснуючі котеджі: поліція Львова викрила шахрая
35-річного львів'янина, який обдурював людей і здавав їм неіснуючі котеджі в Карпатах затримала поліція. Його жертвами стали понад 20 людей.
У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео) У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)
Жертвою зловмисника стала 76-річна львів’янка.  
У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень
Двоє львів'ян 31 та 38 років вкрали з салону автомобіля у жителя Тернополя портфель із значною сумою грошей. Зокрема у сумці було 805 тисяч гривень.
Loading...
Load next