У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни

У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.

Львівські правоохоронці затримали небезпечного злочинця, який намагався втекти з країни. Про це повідомила поліція Києва. 

У липня минулого року трапилися розбійні напади на кредитні установи у Голосіївському та Деснянському районах Києва. Начальник ГУНП у місті Києві Іван Вигівський розповів, що схема злочинів була аналогічною: чоловік заходив у приміщення та погрожував співробітникам предметом, схожим на зброю.

У Голосіївському районі нападник забрав із каси фінансової установи близько 30 тисяч гривень. Через 2 тижні він скоїв розбійний напад на інший заклад, але нічого не встиг забрати, оскільки його зупинила реакція менеджера, яка почала кликати на допомогу, - заявив правоохоронець. 

Слідчі ретельно проаналізували маршрути пересування зловмисника та згодом встановили його особу та імовірні місця проживання. 

Правоохоронці встановили, що чоловік планує втекти за кордон, а відтак у співпраці з поліцейськими Львівщини виявили його в автобусі на шляху виїзду з України.

Затриманим виявився раніше не судимий 32-річний уродженець Полтавської області. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка на Київщині поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет. Його скерували на експертизу.

Правопорушник пояснив нам, що на злочинні дії його підштовхнули грошові борги, – зазначив Вигівський.

Голосіївський районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Окрім того, готується повідомлення затриманому про підозру за вчинення аналогічного злочину у Деснянському районі столиці. 

Зловмиснику загрожує до дванадцяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника
На столичній Оболоні оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Loading...
Load next