У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)

У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.

Завершення реконструкції другої частини вулиці Пекарської затримується. Раніше посадовці говорили, що оновлення проїзної частини мають завершити до кінця серпня 2021-го року. Однак не так сталося, як гадалося. На календарі – вересень, ремонт – триває, дедлайн – порушений. Водії ж здебільшого розлючені, бо й так уже тривалий час через перекриття руху цією ділянкою у центрі утворюються довготривалі затори.

Ви знаєте, що слів не вистачає. Я сьогодні їхав півгодини, чекав поки проїду на Туган-Барановського, мені треба було на Академіка Павлова. Я повинен був їхати на Личаківську, об’їхати на Мечникова, потім на Тершаківців і тільки тоді попав на Академика Павлова.

Львів ще нормальне місто, можна їздити. Тим більше, що дороги відновлюються й мені дуже подобається.

Практично зараз дуже багато вулиць Львова перекрито, Пекарська зараз була ключова. А тепер виявилося, що там зараз нема, як заїхати, практично не повернути з вулиці Левицького, як був виїзд. То Туган-Барановського вже практично не проїзна, - зізнаються львів'яни.
 

Тут мали облаштувати нові паркомісця, велосипедні смуги, поставити нові світлофори , замінити каналізацію та оновити мережу водопостачання. У "Львівавтодорі"  нам розповіли, що затримки сталися через дощі, у які неможливо було проводити ремонт дорожнього покриття. Свої корективи внесли й святкові дні.


Хоча на них теж треба було робити скидку. Але якщо ви бачили, то на сьогоднішній день роботи практично вже завершені, дорожня частина ще має пару днів вистоятися, мозаїка й  6-го числа, як анонсовано ця дорога буде відновлена для руху транспорту, - заступник директора ЛКП "Львівавтодор" Євген Калитич. 


Паралельно мають завершити ще кілька об’єктів інфраструктури, щоб підрядник міг здати повний готовий проект.


На сьогоднішній день основні доробки залишилися по велодоріжках, їх заасфальтувати. Деякі тротуари домостити, ну і тут прокласти пару метрів асфальтного покриття, - додав Євген Калитич.

Нагадаємо, ремонт вулиці Пекарської розпочався на початку осені минулого року. Вартість робіт становить близько 110-ти мільйонів гривень.

 

Читайте також
Реконструкція вул. Бандери у Львові триває: до кінця року ремонтні роботи планують завершити  (відео) Реконструкція вул. Бандери у Львові триває: до кінця року ремонтні роботи планують завершити (відео)
Завершити усі роботи і відкрити вулицю для проїзду транспорту планують до кінця року.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Loading...
Load next