"Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео)

"Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео)
Масштабна ДТП на Львівщині 3 вересня забрала життя 3 людей. 10-річна постраждала дівчинка перебуває у тяжкому стані.

У місті Рудки, що на Львівшині 3 вересня сталася ДТП, в результаті якої загинули три людини. Один з загиблих – 47-річний Володимир Качмар. Його 10-річна донька Тетянка у комі. Вона потребує допомоги небайдужих людей.

Про подробиці ДТП інформує 24 канал.

Про це розповів родич Юрій Гірняк та Галина Шумська – директорка Хлопчицької школи, у якій навчається постраждала Тетяна.

Родич Юрій Гірняк зазначив, що 10-річну Тетянку одразу ж відвезли у лікарню. Там рідним необхідно було прийняти життєво важливе рішення.

Треба було дуже швидко вирішувати щодо ампутації ноги. Була дуже велика втрата крові. З тією ногою не було можливості щось зробити, – згадав родич.

Для такого оперативного втручання лікарям було необхідно отримати згоду мами. Жінка перебувала в Італії на заробітках. Про трагедію довелося розповідати телефоном.

На другій нозі дитини зафіксували 3 відкриті переломи. Також зламані руки, таз та щелепа, зубів немає, – додав Гірняк.

Тетянка зараз у комі, в реанімацію нікого не допускають. Мамі дозволили лише на кілька хвилин побачити дитину, коли вона повернулась з Італії.

Наразі є лише 1 гарна новина – зранку 4 вересня дитина почала самостійно дихати. Родичі та знайомі дуже сподіваються, що позитивна динаміка буде і надалі.

За те, які операції проводитимуть дитині – наразі медики з родичами не говорили. Однак вже попередили – якщо все буде добре, то реабілітація триватиме кілька років.

Якщо Бог буде милосердним до Танічки і все буде добре – період реабілітації буде дуже-дуже довгим,
– сказала директорка Хлопчицької школи, у якій навчається постраждала, Галина Шумська.

Один похід в аптеку родичам обходиться приблизно у 15 тисяч гривень. Лікарі вже застерегли рідних пацієнтки, що варто готувати велику суму грошей.

Володимир Качмар лиш хвилювався, аби його донька не змерзла. Він не знав, що ця зупинка стане фатальною.

Того дня приблизно о 16:00 батько забрав дитину з музичної школи. До слова, так триває вже 2 роки, адже Тетянка грає на бандурі.

Батько з донькою перейшли дорогу та прямували додому. Вони зупинились біля продуктового магазину, аби одягнути дитині куртку. Приблизно о 16:20 вантажівка врізалася у будівлю, розтрощивши її. Також вона розчавила пішоходів.

Нагадаємо, що 3 вересня, у місті Рудки Самбірського району, що на Львівщині сталася аварія. У дорожньо-транспортній пригоді загинули троє осіб.

Правоохоронці встановили, що водій сідлового тагяча "Renault" не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин. Від удару завалилася частина будівлі.

 

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next