Жовківські авіамоделювальники - чемпіони та призери етапу Кубка Світу (відео)

Жовківські авіамоделювальники - чемпіони та призери етапу Кубка Світу (відео)
Андрій та Матвій Умрихіни - батько та сини, які постійно беруть участь в змаганнях з кордових моделей.

 Андрій та Матвій Умрихіни змагались на етапі кубка Світу в Києві. Андрій в екіпаж із Станіславом Чорним стали чемпіонами. І зможуть взяти участь у чемпіонаті Європи та світу наступного року. Матвій став срібним призером кубка Світу.

Андрій та його син змагаються у класі повітряний бій. До кожної моделі прив'язують стрічку. Вони різного кольору. Літаки одночасно здіймаються в небо. Бій триває - 4 хвилин.

Головне відрубувати стрічки ворогу. Коли мотор заходить у стрічку він її відрубує. І треба якомога більше разів відрубати.  Але цілу стрічку, а по трошки

Мені все тут подобається - літати, відрубувати стрічки, - сказав срібний призер етапу Кубка світу з кордових авіамоделей в класі повітряний бій Матвій Умрихін

У Жовкві авіамодельний спор розвивається вже понад 50 років. У майстерні менша частина від усіх моделей, які роблять місцеві спортсмени.

Ми беремо на кожного по 10 моделей. Щоб до фіналу дійти їх треба багато. Вони часто розбиваються. На бій виходимо завжди з двома медалями. Під час бою є зіткнення, бачите деякі моделі розбиваються - краш такий, падають - і треба підняти вже живу модель. Бачите, як воно відбувається трагічно, - чемпіон етапу Кубка світу з кордових авіамоделей в класі повітряний бій Андрій Умрихін.

Вже 9-10 жовтня у Жовкві на стадіоні "Розточчя" планують провести останній етап кубка Світу з кордових авіамоделей.

 

Читайте також
Мотоцикліста який скоїв смертельну ДТП, судитимуть на Львівщині
Внаслідок аварії пасажир мотоцикла отримав тілесні ушкодження, які були несумісні із життям. Чоловік помер у лікарні, а винуватця ДТП тепер судитимуть.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Історична знахідка на Львівщині: під час будівництва дороги знайшли стародавній горн Історична знахідка на Львівщині: під час будівництва дороги знайшли стародавній горн
Стародавній залізоплавильний горн пролежав під землею близько тисячі років. Археологи дослідили сім давніх поселень.
Loading...
Load next