У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум 

У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум 
Міжнародний економічний форум – це найважливіша подія року в економічному житті Західної України. До участі традиційно запрошуються політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу задля сприяння модернізації і інтеграції економіки, реалізації спільних проектів і впровадження інноваційних технологій.

У Львові 16 вересня відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум.

На ювілейному форумі Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада та West Ukrainian Business Club зберуть понад 15 спікерів.

Серед яких Олексій Любченко - перший віце-прем’єр міністр України – міністр економіки, Матті Маасікас - голова представництва ЄС в Україні, Андрій Садовий - голова Львівської міської ради, Максим Козицький - голова Львівської обласної державної адміністрації, Василь Хмельницький - український бізнесмен, засновник холдингу UFuture та інноваційного парку UNIT.City, Вячеслав Климов - український підприємець і громадський діяч, співзасновник компанії "Нова Пошта", президент Спілки українських підприємців. Також форум відвідає багато інших перших осіб, лідерів державного управління, культури і освіти, успішних підприємців, представників інших країн та громадських діячів.

Основна місія форуму – об’єднання представників бізнесу, влади та науки на потужній національній міжнародній платформі для обговорення найактуальніших питань суспільства

Також організатори хочуть презентувати Україну та Львівщину, зокрема, як привабливу та безпечну зону для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обміну досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії.

В рамках ювелійного XX Міжнародного Економічного Форуму відбудуться три окремі потужні панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфери політики, економіки та бізнесу. 

Відбудеться ярмарок донорів від департаменту міжнародної технічної допомоги. Найбільша Startup Expo - виставка понад 70 українських стартапів, які будуть представлені з можливістю пітчингу своїх проектів та Business Expo - експо-виставка ключових підприємств регіону та країни. Також діятиме найбільша платформа для нетворкінгу та обміну досвідом представників бізнесу, влади та соціальної сфери.

Організатори Міжнародного Економічного Форуму планують зібрати понад 1500 представників політичної еліти України, дипломатичного корпусу в Україні, українського бізнесу та провідних міжнародних компаній, а також представники торгових місій з 20 країн світу, які зберуться для сприяння модернізації та інтеграції економіки, реалізації спільних проектів і впровадження інноваційних технологій.

Міжнародний Економічний Форум відбудеться 16 вересня у конференц-центрі стадіону "Арена Львів". Початок о 09:30, реєстрація учасників з 08:00.

Участь у події лише за попередньою реєстрацією на офіційному сайті.

Читайте також
Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео) Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)
Міжнародний економічний форум відвідали підприємці, політична еліта України та представники провідних закордонних компаній.
Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео) Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео)
Гроші, співпраця, розвиток бізнесу та створення нових робочих місць. Львівщина серед лідерів щодо впровадження інвестиційних кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Тож на часі впровадження пілотного проєкту "0% річних на реалізацію інвестиційних проєктів для мікро-, малого та середнього підприємництва Львівської області".
Loading...
Load next