Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)

Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)
Міжнародний економічний форум відвідали підприємці, політична еліта України та представники провідних закордонних компаній.

Наймасштабніша економічна подія Західної України. У Львові відбувся 20-тий Міжнародний економічний форум. Відвідали дійство підприємці, політична еліта України та представники провідних міжнародних компаній. Форум уже традиційно став майданчиком для співпраці бізнесу з владою.

Мудрі думки, які тут народжуються, контракти, які потім підписуються і атмосфера, коли в одному місці збирається багато активних людей, вони щось генерують. Вони генерують нові робочі місця, а потім податки, тому однозначно це великий плюс, - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Це два моменти: перший – це діалог, щоб ми один одного чули. Друге, що бізнес каже владі – "Не заважай, не створюй мені перешкод". Бізнес – це структура, яка може, якщо правильно налаштувати, вижити в будь-яких умовах, тому, щоб бізнесу розвиватися, йому потрібен простір, йому потрібен "Не заважай", - зазначив підприємець та співзасновник школи бізнесу Ігор Дулин.

Така національна та міжнародна платформа дає неабияку можливість для залучення нових інвестицій на Львівщині, яка, за словами очільника області Максима Козицького, вже другий рік поспіль створює для цього комфортні умови та середовище.

Якщо дивитися на кількість коштів, які залучила Львівщина з державного бюджету через програму президента України "Велике будівництво", на розвиток інфраструктури, освіти, спортивних споруд і реставрацію, ми віримо в те, що ми правильно закладаємо фундамент для того, щоб тут розвивався бізнес, - наголосив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

У межах Міжнародного економічного форуму підтримали і тих, хто лише розпочинає будувати власний бізнес. Відтак, учасникам представили виставку з понад 70-ти стартапів. До прикладу, Ангеліна розробила автоматизовану систему для вимірювання часу проходження дистанції спортсменами.

Проблема полягала в тому, що вимірювання відбувалося за допомогою секундомірів та рації, при цьому діє людський фактор і виникає похибка вимірювання. Система є універсальною. Вона може використовуватися у сноубордингу, атлетиці, бігу, лижному спорті, велоспорті, - зізналась ініціаторка стартапу Ангеліна Недошитко.

Додамо, що ініціатор найкращого стартапу отримає фінансову підтримку на розвиток своєї ідеї у розмірі 100 тисяч гривень.

 

Читайте також
У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум  У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум 
Міжнародний економічний форум – це найважливіша подія року в економічному житті Західної України. До участі традиційно запрошуються політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу задля сприяння модернізації і інтеграції економіки, реалізації спільних проектів і впровадження інноваційних технологій.
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
У Львові з 10 травня проїзд у маршрутках коштуватиме 10 гривень У Львові з 10 травня проїзд у маршрутках коштуватиме 10 гривень
Проїзд у львівських маршрутках подорожчає одразу після Великодня.
Loading...
Load next