Демонтаж МАФу обернувся бійкою: власник кіоску напав на "муніципала" (відео)

Демонтаж МАФу обернувся бійкою: власник кіоску напав на "муніципала" (відео)
Бійка між муніципалом і власником кіоску з продажем фаст-фуду виникла під час розбирання конструкції споруди.

Скандальний демонтаж: на вулиці Князя Романа згідно з рішенням міського виконкому працівники розпочали розбирати споруду МАФу поблизу колишнього фонтану "Кульбаба". На місце прибув і власник кіоску, який вважає дії комунальників незаконними. Нібито рішення виконавчого комітету ухвалили без розгляду на сесії. Тому чоловік звернувся до суду.

Суд ще не призначив справу, тобто відбувається незаконний демонтаж. Бо немає рішення суду, немає рішення сесії про демонтаж цього об’єкту, - сказав власник МАФу Юрій Путас.

Однак представники комунального підприємства, які займаються демонтажем цієї тимчасової споруди зазначають, що діють - у межах закону.

Основне - це рішення виконавчого комітету. Якщо він подав, то буде розглянуто й прийнято рішення. Якщо буде рішення суду про забезпечення позову, тобто призупинені усі дії, от тоді не можна нічого робити, - повідомив заступник директора ЛКП "Адміністративно-технічне управління" Леонід Назаренко. 

Однак допоки винесуть рішення суду, або хоча б призначать дату засідання, споруда вже й так буде демонтованою, - каже її власник. Словесний конфлікт згодом переріс у бійку. Тому на місце викликали поліцію.

Мене побили, бо я повідомляв їх неодноразово, що це моя власність, це моє майно й не треба його знищувати.

Побили губу, зламали зуби, губу розбили, - розповів власник МАФу.

Чоловік переконує: його вдарили муніципали.

Була відібрана заява від директора цього закладу.

Відбирали заяву вже працівники райвідділу про те, що нанесли тілесні ушкодження цьому директорові, - зазначив інспектор патрульної поліції Львівщини Владислав Тарасенко.

Однак у цьому, розповідають комунальники, теж винен власник. Бо спровокував конфлікт.

Власник поводився агресивно. Відштовхував працівників, тому мусили запросити представників муніципальної варти, щоб вона допомогла захистити наших працівників. Я вважаю, що це він був ініціатором, бо він провокував усі дії, - додав Леонід Назаренко.

Від одного з працівників "Муніципальної варти" надійшла зустрічна заява про нанесення йому тілесних ушкоджень через конфлікт. Водночас демонтаж продовжився, й згодом на цій ділянці вже нічого не буде. Проте власник каже, що й надалі оскаржуватиме рішення міської ради у суді.

 

Читайте також
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео) Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".
У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.
Loading...
Load next