Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір

Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір
У середині жовтня українці відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці – одне з найважливіших свят у році. Саме 14 жовтня українці святкують День захисників України, День запорозького козацтва та День створення Української повстанської армії.

Молодь Львівщини запрошують в історично-патріотичний табір на святкування Дня захисника України. Захід триватиме з 14 по 17 жовтня у селищі Славське, де й відбудеться щорічний табір "Полки Покрови", повідомляють в організації української молоді "Спадщина", які проводять святкування з метою вшанування українських захисників та на честь річниці створення Української повстанської армії.

Фото: Організація української молоді "Спадщина"

Зокрема, молодих людей віком від 10 до 20 років чекають чотири дні надзвичайно насиченої програми. Так, упродовж всього часу юнаків та юначок чекає: знайомство з відомими постатями України від найдавніших часів до сьогодення, можливість стати  учасником справжньої гри-симуляції чи побувати в екомандрівці горами. Найатмосфернішою частиною буде повстанська ватра, де піснею, спогадом та усвідомленням важливості історії минулої та тої,  яка твориться зараз, учасники вшанують пам’ять тих, хто боронив і боронить суверенність України. Приєднатися до святкування може кожен охочий.

Фото: Організація української молоді "Спадщина"

Зауважимо, що організація української молоді "Спадщина" щороку проводить такі історичні тематичні табори для молоді, а "Полки Покрови" - це традиційна подія, яка проходить вже понад 10 років.

Читайте також
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО) Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО)
Тематично задекоровані крамниці, льодова ковзанка, головна ялинка та різдвяний ярмарок – загалом зимові гуляння у Львові триватимуть до 17-го січня.
Як Львів відзначив День єднання? (відео) Як Львів відзначив День єднання? (відео)
День Єднання – так тепер називається свято 16-го лютого.
Loading...
Load next