Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)

Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.

У Львові троє чоловіків викрали 19-річну дівчину та вимагали від її батька 2 мільйони євро. Відомо, що дівчину викрали жителі Червонограда, які утримували свою жертву у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій. Проте, після звернення батьків до поліції, правоохоронці оперативно встановили місце утримання дівчини, звільнили її та затримали викрадачів, повідомили в Нацполіції Львівської області та Офісі генерального прокурора.

Фото: Національна поліція

Зокрема, чотирьом викрадачам повідомили про підозру. З'ясувалося, що серед нападників є двоє неповнолітніх. Підозру оголосили за фактами незаконного позбавлення волі та вимагання 2 мільйонів євро.

Фото: Національна поліція

За даними слідства, підозрювані, під виглядом клієнтів, домовилися з 19-річною фотографом про проведення фотосесії у квартирі у Львові. Після того, як дівчина прийшла на зйомку, вони незаконно позбавили її волі та почали вимагати у її батьків гроші за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над нею, - додали в Офісі генпрокурора.

Фото: Національна поліція

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 стптті 146 - Незаконне позбавлення волі або викрадення людини та частиною 2 статті 189 - Вимагання Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - до десяти років позбавлення волі

 

Читайте також
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд
У суді відмовилися від будь-яких коментарів.
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Loading...
Load next