У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)

У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.

Як попередньо встановили правоохоронці, дитина найімовірніше була викрадена. Також встановлено, що до викрадення може бути причетний колишній співмешканець матері дитини, Лукач Юрій Васильович,  мешканець селища Підволочиськ Тернопільської області. Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Поліції Львівської області.

"Прикмети розшукуваних: Нечаєва Вікторія - вік - 9 місяців, ріст - 60-70 сантиметрів, волосся світле.

Лукач Юрій - вік 31 рік, невеликого зросту, неголений, був одягнений у синю куртку та жовті штани. Особлива прикмета - татуювання на лівій руці."

До розшуку дитини задіяні оперативники кримінальної поліції, ювенальні поліцейські усіх територіальних підрозділів поліції, а також співробітники карного розшуку, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщині. Орієнтування надіслані до поліції інших областей.

Усім, кому відомі деталі події або місце перебування розшукуваних, просимо зголоситися на номером 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото) У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото)
Учора, 24 серпня близько 14:00 зниклий Михайло вийшов з дому, що на вулиці Виговського та досі не повернувся.
Loading...
Load next